OVER ONS

 Veldhuis is al meer dan 30 jaar een belangrijke speler op de internationale markt als het gaat om producten op het gebied van luxe verpakkingen. Ons assortiment bestaat uit o.a. cadeaupapier, cadeaulinten, cadeautassen, decoraties, etiketten, geschenklijnen en nog veel meer.
Bij Veldhuis draait alles om aandacht; aandacht en passie voor onze producten en de verwerking daarvan. Maar ook aandacht voor onze klanten. Service staat ten alle tijden voorop. Onze speciale inpaktrainingen leren u bovendien met alle prachtige verpakkingsmaterialen om te gaan en zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste trends.
Veel detaillisten weten dat 'inpakken' niet zomaar 'verpakken' is. Met specifieke verpakkingsmaterialen en technieken kan een eigen identiteit worden ondersteund en bovendien verschil met de concurrent worden aangebracht.
Veldhuis voert een uitgebreide collectie verpakkingen, met tal van eigen ontwerpen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken van verpakkingslijnen voor de klanten. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Zoek in onze webwinkel